Hoe is het tarief opgebouwd? 

In de loop van mijn carrière vanaf 2004, heb ik uiteindelijk een tarief van € 150 per uur opgebouwd. Dit bedrag is tot stand gekomen naar ervaring op basis van te besteden tijd, energie en expertise. Een Blauwdruk Reset kost mij zeker een uur aan deze drie elementen gecombineerd.

De Blauwdruk Reset Brons versie kost minder, namelijk € 95. Dit heb ik bewust gedaan, omdat ik wil dat deze dienst voor iedereen mogelijk is. Niet alle ‘beloning’ komt via financiele weg in mijn beleving, ik hou me daar graag en vol overgave aan vast.

Voor meer informatie over mijn huidige tarief en waarom ik doe wat ik doe op de manier waarop ik het doe. Bekijk ook eens mijn volledige site op www.vanessadijkterhuis.nl/tarief

Waarom gebruik je ‘afgeronde’ bedragen en geen psychologische prijspeiling?

Ik heb altijd een weerstand gevoeld op psychologische prijspeiling. Hoewel marketing bureaus onderzoeken hebben gedaan. Zij ‘bewezen’, dat mensen eerder geneigd zijn een aankoop te doen als ze feitelijk voor de gek worden gehouden met een ogenschijnlijk lager bedrag (bijvoorbeeld € 9,99 ipv €10). Volgens mij zijn we nu in een tijdperk van authenticiteit, het doorzien van leugens en naar (eigen) waarheid leven. Daarom heb ik besloten mijn prijzen te tonen zoals ik ze vind dat ik waard ben, zonder mind-games met jou te spelen. Het heeft met eigenwaarde te maken en ook met gunnen. Ik gun het mezelf, maar jou eveneens, dat we een eerlijke communicatie over de energie van geld hebben. Deze energie mag stromen!

“Het akkoord gaan met een bedrag wat jij mij betaald, in ruil voor vrijheid over je eigen oorsprong, is de eerste stap in het resetten van je eigen blauwdruk! Je bevrijd jezelf van de indoctrine van jarenlange psychologisch voor de gek gehouden worden, met doorzichtige prijs-trucjes.”